ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

 

Η ΕΝΩΣΗ είναι σωματείο πρωτοποριακό, συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της κοινότητες και γενικά διαδραματίζει ρόλο πρωταγωνιστικό. Σε όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας , Κοινοτικό Συμβούλιο, ΣΠΕ, σύνδεσμοι γονέων, σχολικές εφορίες, επιτροπές πρωτοβουλίας κ.τ.λ., εκλέγονται μέλη του σωματείου μας ή άνθρωποι που υποδεικνύονται από αυτό.

Η ΕΝΩΣΗ γιορτάζει, με τον πρέποντα σεβασμό, κάθε χρόνο τις εθνικές μας επετείους, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο οίκημα του σωματείου και ετήσια χοροεσπερίδα σε κέντρο αναψυχής της κοινότητας μας. Παράλληλα και ανάλογα με την τρέχουσα επικαιρότητα, το σωματείο διοργανώνει στο οίκημα του συγκεντρώσεις για ενημέρωση και επιμόρφωση γύρω από κοινωνικά , θρησκευτικά, εθνικά , πολιτικά και αθλητικά θέματα.

Στο χώρο του αθλητισμού η ΕΝΩΣΗ κατέχει πρωτεύουσα θέση. Πιο συγκεκριμένα διατηρεί ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Δ΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ ενώ παράλληλα διατηρεί τρεις ακαδημίες ποδοσφαίρου για παιδιά 8-12 , 12-16 και άνω των 16 ετών. Και οι τρεις ακαδημίες ποδοσφαίρου συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διεξάγει η ΚΟΠ. Επιπλέον η ΕΝΩΣΗ διατηρεί ομάδα καλαθόσφαιρας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας της ΚΟΚ και παράλληλα τρεις ακαδημίες καλαθόσφαιρας παίδων, εφήβων και κορασίδων που επίσης αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΚΟΚ.